Valokuvaus. Hiljaa hyvä tulee.

Valokuva. Sellainen yhdistelmä neuronisynapseja ja aivosähköja että oksat pois! Miettikää, aika hurjaa ylipäätään on se, että me nähdään jotain tai edes ollaan täällä olemassa. Huh. Mulla on ollu pientä eksistentiaalista kriisiä tässä viime aikoina. Lähinnä, että mikä hemmetti on elämän tarkoitus ja kuka mä oon ja keitä nuo kaikki muut on ja miks me ollaan ja miks meistä asiat tuntuu siltä kuin tuntuvat..

Mutta valokuvaaminen on kivaa. Siinä on nyt sellainen rentouden fiilis. Keskikesän huolettoman keskioluen maku, lämpimän saunan hönkäisy hiljaa narisevan oven auetessa, työttömän ihmisen kevyt arkipuuro ja napanöyhdätön päivä 🙂

Terttutomaatteja kuvauksen kohteena.
Pieni espressokuppi kirjan päällä
Nahkakantinen muistikirja, käsityötä
Osittain syöty omena ja kirja. Lukeminen tuo viisautta.
VIntage espressokuppi ja tyhjä sivu.

Tuolla toisaalla tämän blogialustan uumenissa kirjoittelin siitä miten olen ottanut itselleni tiettyjä rutiineja päivään. Yksi niistä on se, että pitää otta yksi kuva päivässä, käsitellä se ja julkaista tuolla mun @markorossigraphy instassa. Ideana ois saada kehitystä ja fiilinkiä kuvaamiseen. Sama homma kuin kirjoittamisen kanssa, istu ja kirjoita, kuvaamisen suhteen se on, ota kamera käteen ja kuvaa. Muuten ei hommat etene.

Onko sulla jotain rutiinia/tapaa/keinoa miten pidät kuvaamisen ”hengissä?”


Tätä instatiliä mä oon vakoillu vähän ja välillä vähän enemmän. Jotain todella viehättävää näissä kuvissa on ja samalla ei ehkä mulle mitään. Outoa, kiinnostavalla ja salamyhkäisellä tavalla nuo kuvat silti kiehtoo. En osaa määritellä yksittäistä palasta, ehkä se on mallien asentojen asenne, kuvafeedin värimaailman vibat, instatilin nimi.. Ei sen niin väliä, tykkään silti 🙂 Käykää kattomassa insta @maipictureskuvanvoimaa ja netti maipictures.fi

Maipictures kuvan voimaa

  • Shutterstock: 4,48$
  • Mostphotos 0,25€

Vielä en taida jättää mun päiväduunia! Ai niin, eihän mulla oo sellasta..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.