Valokuvaus. Hiljainen elämä.

Tällä hetkellä mennään aivan selvästi sitä intoutumisen tasaisempaa tietä. Oisinkohan tämän kuukauden aikana räpsäyttänyt suljinta ehkä pari sataa kertaa? Ja aikaisemmin toi parisataa ei riittänyt yhdelle päivälle.

Kamera kulkee yhä melkein joka paikassa mukana. Mutta sitä ei tule kaivettua niin hanakkaan repusta tai laukusta ulos. ”Äh, ei oo hyvä valo, toi on jo niin kuvattu, liika pimeetä, sukka on huonosti ja pissittää”. Niitä sellaisia turhia verukkeita kun pitäs tehdä jotain ihan vaan sen takia kun ajattelee, että joku ajattelee, että mun pitäisi paahtaa satasella, jotta saisin hyväksynnän jostain jota ei vois vähempää mun tekeminen kiinnostaa.

Pah, tällä hetkellä mun energian vie todella tehokkaasti firman duunit ja pari lisähommaa siihen päälle. Mä tunnen yhä miten sisällä kytee filmirulla ja miten kädet kaipaa kylmän rungon tuttua painoa sormille. Ja se kytö on säästöliekillä. Se ei roihua, riehu eikä polta mun kulmakarvoja just nyt. Se tirisee ja sihisee pienellä tervaisella liekillä sateessa ja odottaa kuivempaa maaperää.

Mutta otin mä yhen kuvan viikko sitten mistä mä tykkään tosi paljon:

Kuopionlahti. Lumi, savu ja jäätyneet sormet.

Ja nyt onkin useampi kuva kääntynyt editissä mustavalkoiseksi. En osaa oikein määritellä, että miksi, mutta nyt mä elän mun omaa bw-kautta 😀


Tämän kerran inspis/hyvä fiilis insta on tässä (helposti yks mun suosikkeja):

Tätä tiliä selatessa mä tuun aina hyvälle päälle! Niinan kuvista hehkuu elo, onnellisuus, silmäkulmien pilkkeet ja hetkien voima 🙂 Jos mun sisäinen nainen sais joskus itteään esiin, niin se taputtas nopsaan käsiään pieni onnenkide silmäkulmassa ja hymyilis lämpimästi näitä fotoja katsellessa. Plus sais myös sillä kaikki muutkin hyvälle tuulelle. Mut tää mies pitää tuon kaiken sisällään ja hetken ajan pieni hymykuoppa vilahtaa partakarvojen seasta. (Tästä pääset myös Niinan kotisivuille jossa fotoja voi ihastella isompina versioina ja samalla tutustua myös muuhun tuotantoon).

https://www.instagram.com/staybyniina/?hl=fi

Ja meikästä tulee tätä vauhtia stockphotosupermiljardööri melkein ihan heti kohta:

  • Shutterstock: 4,23$
  • Mostphotos: 0,25€

Ostin jo Ferraarin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.