Tänään. Häät syyskuu 2018.

Myö siis mentiin naisen kanssa naimisiin. Ja käytiin häämatkalla Budapestissa. Molemmat keissit meni hyvin. Ollaan edelleen naimisissa.

Tässä postissa lyhyt ja ytimekäs kuvaelma häistä.

HÄÄT:

Häät oli kyllä uuppeet ja just meidän näköiset! Kuvia noista kinkereistä ei vielä kauhiasti ole, kuvaajan filmit on vielä kehityksessä ja myö ei hääparina viititty fotoja räpsiä. Mutta häät meni about näin:

Aamulla nainen liihotti kampaajalle ja meikkiöön. Mies lähti pukeutumaan bestfrendien kera pukuun hotellille. Tuosta on siitä muutama foto (kuvat by Iikka Pitkänen):

DSC_8874

DSC_8896

Nainen kävi kans kiskasemassa mekon päälle ja me nähtiin ”ekaa kertaa” yhdessä puistossa (nää ei oo enää Iikan kuvia, ihan kännykällä räpsitty)

20180915_120124

Puistoromanssin jälkeen ajettiin potrettikuvaukseen (sellasella pienelle lammelle jonka yli mennee vanha puinen silta, ihan törkeen hieno paikka, mutte ei siis siitä vielä fotoja).

Potrettien jälkeen lähettiin jännäilemään hääpaikalle, Rytkun nuorisoseuran talolle. Osa vieraista saapu omineen ja osa bussilla.

Alkutöhöilyn jälkeen saatiin porukka paikalla ja seremoniat saatto alkaa! Alttari oli ulkona ja meidät vihki molempien mutsit! Me tehtiin sellanen sitomishomma, ei siis ”sellanen”, vaan meidän kädet köytettiin ihan nätisti kolmella liinalla. Ja näillä sanoilla mentiin:

Olkoon rakkautenne lujaa kuin kallio jalkojenne alla, olkoon se kestävää kuin tähdet päänne päällä. Antakaa rakkautenne roihuta tulen lailla, mutta nauttikaa myös ajoista, jolloin se on tyyni kuin lammen pinta. Sallikaa älynne ja mielenne voimien ohjata liittoanne ja tuoda siihen viisautta. Antakaa tahtojenne voiman sitoa teidät toisiinne, rakkauden ja intohimon voimien tehdä teistä onnellisia, ja omistautumisenne voiman tehdä teistä erottamattomat. Olkaa toistennen omat, mutta antakaa silti toisillenne tilaa hengittää. Olkaa kärsivällisiä, sillä vaikka myrskyjä nousee, ne myös aina laskevat.”

Ottakaa toisianne kädestä kiinni, hep! (Nauhat esiin yksitellen)

Tekemäni solmu symbolisoi uskollisuutta toisianne kohtaan

Tekemäni solmu symbolisoi rehellisyyttä toisianne kohtaan

Tekemäni kolmas solmu symbolisoi ystävyyttä toisianne kohtaan

”Sukulaisten ja ystävien läsnäollessa kysyn sinulta (nimi) tahdotko ottaa tämän (nimi) aviomieheksesi/vaimoksesi rakastaaksesi häntä myötä- ja vastoinkäymisissä?”

Joo ja joo!

Voitte vaihtaa sormuksia tahtojenne merkiksi.

Vastattuanne näin kumpikin myöntävästi teille tehtyyn kysymykseen, totean teidät aviopuolisoiksi ja voitte suudella morsmaikkua. 


Valan jälkeen kuunneltiin miten eno, täti ja sen mies musisoi meille biisin ja sitten käteltiin ja kohotettiin maljat.

Loppuhomma olikin ihan perinteistä häähumuilua ruokailun, puheiden, juomisen, valokuvaamisen ja muiden härpäkkeiden osalta. Kukaan ei tapellu. verta ei lentäny, kaikki selvis hengissä ja hääpaikka pysy ehjänä. Pientä haikeaa aamua oli kuulema joillain, mutta se kuuluu asiaan.

Eli been there, done that!!


Arvio ja kommentit naimisissa olosta:

Suosittelen.

Tähän astinen kokemus (vajaa 1kk) on ollut ihan positiivinen. Nainen on pysynyt edelleen suht lempeänä ja mukavana. Tuittuilu, nalkutus tai narina ei ole huomattavasti lisääntynyt. Naisen fyysinen olemus on edelleen samoissa ja hymyilykin kuuluu päivittäisiin rutiineihin.

– Sormukseen pitää vielä tottua, mulla on tapa pyöritellä sitä peukalolla ylös ja kerran se meinas jo tippua. Nainen huomas. Hetkellistä tuittuilua, mutta varmaan ihan aiheesta.

– Ruokien laatu on myös pysynyt samana, ehkä jopa hiukan parantunut. Esim tänään oli ihan uusi resepti käytössä, not bad!!

– Pyykkäys toimii edelleen, mutta tuon sormusepisodin jälkeen olen nähnyt parhaaksi viikata pyykit pesun jäljiltä (ei ole tullut kommenttia viikkauksen laadusta, eli kaikki ok!).

– Meillä (mulla) on edelleen playstation ja kyllä, mä saan pelata sitä.

– Olen myös juonut oluen häiden jälkeen. Tai kaks. Ja olen elossa.

– Nainen käy edelleen lenkillä ja salilla.

Eli billeet oli hirrrrmu kivat ja elämä ei ole heittänyt mystisesti häränpyllyä, joten kyllä, tämä on hyvä!

Love juu peipe!! Terkkuja!!

Ja isot kiitokset kaikille mukana olleille ja auttavaa kättä järjestelyissä tarjonneille!!

2 vastausta artikkeliin “Tänään. Häät syyskuu 2018.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.