Tänään. 12.9.2018. Hälinää päässä.

Ootteko ikään miettineet mitä oikein mietitte? Siis sitä melkein jatkuvaa lörpöttelyä sun pään sisällä joka paahtaa aiheesta toiseen ihan miten sattuu?

Jostain luin, että keskimäärin noita lörpötyksiä kertyy päivän mittaan about 60 000 kappaletta.

Mutta kuinka monesti se ajatus osuu juuri siihen asiaan tai edes lähelle sitä aihetta mitä sä oot just sillon tekemässä?

1.Syöt yksin ja mielesi vinoilee sulle eilisestä pierusta josta tuli ääni ja jälki. Etkä huomaa miten upea makuyhdistelmä kevyt chili ja näkkäri oikein on.

2. Pidät naistasi/miestäsi kädestä kiinni ja mielesi ryntäilee tulevan viikon jumppatunnin ja tarhaikäisenä saadun pallopelitrauman välillä. Etkä huomaa sitä lämpöä ja toisen ihmisen kosketusta.

3. Juokset hikipanta päässä iltalenkillä ja jauhat schaissee puhelimessa frendin kanssa muista ihmisistä. Etkä huomaa miten sun kroppa sykkii, adrenaliini pulpahtelee ja aistit terävöityy huomioimaan ympäristön terävämmin, syvemmin ja voimakkaammin.

4. Teet kotona ruokaa mutta aivot lilluu eilisen pitkän ja tumman sambaopettajan hikisissä kainalokarvoissa. Etkä huomaa miten sipulin tuoksu muuttuu pannulla, miten upea on kahtia leikatun kirsikkatomaatin rakenne tai, että se roiskuva punanen juttu on sun verta.

5. Oot sun kavereiden kanssa hengaamassa ja näpyttelet instaa ja katot fittikuvia ja voivottelet mielessäs ettei sulla ole parempaa pyllyä/hauista. Etkä huomaa mitä sun kamuille kuuluu ja missasit just ohi kävelleen friidun/häiskän jolle sun kaverit huokailee.

Tai jos vaan hetkeksi pysähdyt päivällä ja jäät kuuntelemaan mitä sun pääkopan sisällä oikein huudellaan. Se se on välillä aikamoista tavaraa. Ajattele jos se kaikki tulis ääneen. Hullujen huone kutsuis.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.