Tänään. Polttarit. 24.-26.8.18

Perhana, ei ole kyllä hetkeen ollut yhtä hienoa viikonloppua mitä oli 24.-26.8.18!

Meikä tuhnusteli ihan rauhassa perjantaina 24.8. klo 14.50 kirosanoja tiskin takana ja tuskailin kun duunit painaa kolmelta suunnalta niskaan. Aattelin et kymppiminsan päästä pääsen lähtee kotiin, juon ehkä kahvit ja alan sitten vääntämään sisältöä someen ja koitan etsiä lauantaiselle hääkeikalla ehjiä suoria housuja. Mietin myös et hääkeikan jälkeen voi vähän väsyttää, joten sauna ja sitten nukkumaan, jotta sunnuntaina on heti aamusta virkeenä suunnittelemassa jädebisneksiä ja tulevaa Saksan joulutorihässäköintiä.

Sitten nostan väsyneehkön katseeni ylös pelimyymälän tiskiltä ja huomaan jonkun tutun hahmon kävelevän sisään. Miika, sitten siinä vieressä on Miksu, Janne, Timo ja Ilpo. Mitä hemmettiä?! Miten ne kaikki tänne yhtaikaa on eksyny? Tuo yks majailee jossain Kainuun korvessa, tuo yks Hesassa ja täh?!

Eikä mene kuin ne hitaat 10 sekuntia kun rattaat rusahtelevat kopassa käyntiin. Polttarit perkele! Ei saakuti, polttarit!!!! Ettekä jätkät kyllä usko miten hyvään kohtaan tuo parin päivän kevyt sosiaalinen ilakointi tuli!!


Day 1.

Homma lähti käyntiin pukemalla mut yksisarviseksi ja viemällä pakohuoneeseen, jonka epäonnisen tunaroinnin jälkeen vaihdettiin lajia ja käytiin tankotanssimassa. Niin ja Miksun mukaan ykkösmiehillä pitää olla omat ykkösjuomat, joten mie sain ekan päivän aikana lähinnä lipitellä ykkösolutta 😀 Se se pojat vasta pissittääkin!

unic2

IMG_4927

IMG_4909

IMG_4959

Tankohumppaamisen jälkeen käytiin syömässä Satoa-festareilla ja sitten liikahdettiin kohti Tahkoa. Siinä illankähmässä saattoi saunan ja ruoan lisäksi olla mukana muutama ykkösolutta vahvempi alkoholijuoma.


Day 2

Onneks sitä on vielä sen verran nuori, ettei edellisen illan rimpsailut tunnu yhtään missään ja virkeänä voitiin kaikki lähteä heti aamusta kohti uusia seikkailuja.

aamukahvi

Jos nyt oikein muistan, niin eka lähettiin Tahko Safareille kurittamaan kohmeessa olevia kehojamme painttiksen merkeissä. Sellaista hyvin kevyttä hentoisen krapula-aamun toimintaa. Mä en onneks saanu pahempia hittejä vaikka lopuksi se perinteinen kujanjuoksu olikin. Ilpo taas sai pari ihan makoisaa läiskää muistoksi.

IMG_5185

IMG_5066

IMG_5227

IMG_5254

Pallottelun jälkeen käytiin hetki hengähtämässä ja lähettiin Lastukoskelle kalaan! Sitä ennen mulle koitettiin opettaa miten jiggailu? toimii, mutta siihen ehkä tarvitaan joku toinenkin tunti opintoja varten. Mutta ei se mitään vaikken kalaa saanutkaan, muut sai ja jätkät duunas notskilla ihan mahtavaa ruokaa!! Ja vesi oli lätäkössä sopivan viileää.

IMG_5298

IMG_5348

IMG_5326

Mutta ei siinä vielä kaikki päivän aktiviteetit. Jotta ruoka ei kerry liiaksi tuohon keskivartalon kohdalle, täytyy nuoria miehiä pitää liikkeessä. Pyöräillään siis Tahkon päälle!! No onneks sentään sähköpyörillä.

IMG_5355

20180825_194830

Fillaroinnin jälkeen oltiin kaikki ansaittu ruoka ja sauna. Ja sitten kiltisti nukkumaan, jotta sunnuntaina jaksaa käydä ehtoollisella. Vai menikö se niin? Haastoko se Nykäsen Matti meille vielä illasta riitaa? Oliko mulla heikohko happi aamuyöstä? Tanssittiinko sitä pöydillä vai miksi se sunnuntai oli sittenkin niin haikea?

IMG_5415

IMG_5430

Häh, muistaako joku?

Ei se mitään!!


Kiitos myös hengessä mukana olleille jotka ette paikalle päässeet!!

Best wiikend evö!!!

Niin ja suurin osa kuvista on by Ilpo Laakso!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.