Tänään. 5.8.2018. Uusi duuni.

Uusi duuni:

Musta on tässä kuukauden sisään tehty pelikaupan myyjä. Mä myyn käytettyjä ja uusia konsolipelejä, konsoleita, oheiskrääsää, tason 3 kanta-asiakaskortteja, peliturvia ja koitan kovasti opetella mitä fyysisiä eroavaisuuksia on esimerkiksi Voldemortin ja Harry Potterin taikasauvalla (tää ei siis ollu 2 mielinen läppä).

Mun tehtäviin kuuluu myös etsiä infoa Zeldan salarakkaasta, löytää oikea viivakoodi Gritzomolishypersaurus figuurille, selvittää miksi pieni muovipussi maksaa järjestelmän mukaan 27,50€, kertoa seikkaperäisesti salaisia tietolähteitä käyttäen miksi jonkun pelitalon tuleva peli taas myöhästyy ja kauhistella samalla miksi Fifa13 pelistä ei enää makseta juuri mitään.

Aivan parhaita tapauksia ovat asiakkaat, joiden pelkät hiukset ja otsa näkyvät juuri ja juuri tiskin taakse. Heiltä yleensä tulee ne tiukimmat kyssärit ja niissä niitä sudenkuoppia sitten riittääkin. Hyvänä esimerkkinä Pokemonien miljardit erilaiset kortit, pop-ukot, pehmolelut, pelit ja muut figuurit.

”Mä haluan sen tuskmaneortavnbinladenreagennecormonzapokskortti-setin.”

”Anteeksi, voitko toistaa nimen, en kuullut kunnolla.”

”Tuskmaneortavnladenbinreagennencormonzapokskortti-setti”

Näpyttelen koneen järjestelmään haun nimellä `pokemon` ja kone sylkee kevyet 5miljardia nimikettä esiin. Ynähtelen ja köhäisen sitten;

”Nyt taitaa olla niin, että meillä ei valitettavasti ole juuri nyt hyllyssä hakemaanne settiä. Mutta luultavasti ensi viikolla on tulossa…”

”Kyllä teillä on, minä katoin netistä ja soitin eilen.”

”Ahaa, aivan.. tuota, saatoin ehkä kirjoittaa väärin. Voisitko vielä kerran sanoa sen nimen, kiitos?

Ärtyneen tuhahduksen jälkeen pieni asiakas nousee varpailleen, ottaa kaksin käsin tiskistä kiinni, napittaa minua silmiin ja lausuu korostetun hitaasti korttisetin nimen:

”Tuskmaneortavnbinladenreagennencormanzonepokskortti-setti.” 

Pieniä hikipisaroita alkaa muotoutua otsalle ja näpyttelen koneeseen jotain seuraavaa: tursbinladenkorsapoks ja haku näyttää nollaa. Mitä hemmettiä mä teen? Nyt on otettava riski.

”Kyllä, täältähän tämä löytyi. No niin, tuleppas niin mennään yhdessä tuonne hyllylle se hakemaan.” 

Kävellään hyllylle ja pieni asiakas osoittaa sormi suorana postikortin kokoista pahvilaatikkoa jossa lukee: Pokemon Dawn Wings. No niin. Sehän se tottakai olikin.

Kortit saatuaan nuori neiti kiittää hymyillen ja huitoo letit hulmuten kaupasta pois. Kuulen samalla jotain heikkoa muminaa, että ei se setä tiedä pokemoneista mitään..

Sitten soi puhelin:

”Onko teillä sitä peliä missä on se tyyppi sen aseen kanssa ja se pystyy kehittymään?”


Muut kuulumiset:

Teen myös yhä jädehommia. Tiskin takana kuitenkin harvemmin olen. Nyt keskityn lähinnä firman somemarkkinointiin ja jäätelön syöntiin.

Kotona menee hyvin, nyt voin pelata pleikkaa ja mättää jäätelöä ihan hyvällä omalla tunnolla iltaisina ja vapareilla, koska näin hektisillä aloilla ammattitaidon ylläpito on kaiken A ja O.

Kirjoitan, luen, nukun, suihkuttelen ja pussailen myös. Salilla kävin viimeeks 2 viikkoa sitten ja lenkillä eilen. Unirytmi pitäs korjata, hiukset leikata ja opetella jarruttamaan luistimilla sivuttain.

Tänään pyöräilin duuniin. Lämmitettiin sauna, tehtiin kiuasmakkaraa, katottiin paska leffa ja vedettiin päälle överit jädestä.

Huomenna, tai siis tänään sunnuntaina, mennään naisen kanssa metsään ja ehkä tullaan sieltä pois.

Elämä on kivaa 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.