Tänään. Kooste elämästä, 18.-28.6.18

Juhannus

Juhannus tuli ja meni. Oli aurinko ja oli olut. Rantasauna ja hyvä seura 🙂 Muistelin humalan olevan erilaisempaa, mutta ei se mitään. Se teinikännien pirskahteleva nousu ja darraton seuraava päivä on joka tapauksessa mennyttä aikaa. Olut on silti hyvää. Niin on myös rantasaunan löylytkin 🙂


Uusi duuni

Sitten oli ekat päivät uudessa duunissa, pelimyyjän housuissa. Ihanaa kaaosta ja sekavaa hengailua. Love that! Plus kaikki se oheiskrääsä, taikasauvoista yliaktiivisiin pokemoneihin ja kahleissa pidettäviin lohikäärmeisiin (oiskohan PETA miten kiinnostunut noista takahuoneen portaalin takaisista eläinparoista?)


Kielisyöpä

Eilen poltin kieleni, tai joku muu sen kyllä teki. Laserilla tykitettiin ja bodaava lekuri kiroili puukko mun suussa. Naurettiin yhdessä operaation jälkeen ja sain käskyn sekottaa erilaisia lääkkeitä jäätelöön. Suositus suklaajädelle ja kolmion muotoisille pillereille. Hetken kaikki on tosi hassua 🙂


Tämä hetki

Tänään sain salaiselta tiedustelupalvelulta vinkin kirjaston poistomyynnistä. Siihen jäi kaikki tekemiset ja talla pohjassa kurvailin Vuorelan kirjastoon. Tiedättekö kirjasokeuden, sen kun ette nää muuta kuin kirjoja. Ihanaa painettujen kirjainten humuista tuoksua ja sorjien lauseiden viettelevää alastomuutta… kunnon paperista erotiikkaa!!

Kävin samalla katsomassa kummityttöä, sain katseen takas. Kahvia, jäätelöä, kuulumisia ja täysin ymmärrettävää alle vuosikkaan ääntelyä 🙂

Nyt kalsarit jalassa hengailen kotona, toisella silmällä futista, toisella blogia ja varpailla hikeä. Odottelen naista kotiin ja reaktiota uusien kirjojen suhteen :

”Oi ihanaa kulta!!! Oot ostanu lisää kirjoja, sä sitten kyllä osaat olla niin hellyyttävä. Pitäskö sun kuitenkin lukea ne entiset 50 hankittua opusta eka?”

Sitten voidaankin yhdessä käpertyä sohvalle ja miettiä kannatetaanko Belgiaa vai Enklantia.

Elämä on just hyvä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.