KieliSyöpäKirja 8.5.18. Masennus.

Tässä on jo ehtinyt välillä unohtamaan, että multa leikattiin syöpä. Elämä on jatkunut melko normaalilla radallaan; duunia, kotia, harrastuksia, duunia, kotia, nukkumista. Paitsi, että alkoholi on jäänyt pois, laihduin ihan kivasti ja jostain syystä on päiviä jolloin kaikki v..ttaa asteella tuhat.

Tuohon ketutukseen ei ole mitään yksittäistä syytä, tai edes useampaa tekijää. Elämä on hyvä, on töitä ja on koti. Harrastan, syön, nukun, välillä pussaan ja mulle hymyillään. Mutta aamulla kun silmät aukeaa, niin ärsyttää jo herääminen. Sitten vituttaa:

  • itse väärin keitetty kahvi
  • rikkaat ihmiset jotka ei tajua antaa mulle niiden rahoja
  • elämän tarkoituksen etsiminen
  • väärästä suunnasta paistava aurinko
  • liian lähellä oleva yöpöytä
  • unien muistamattomuus
  • Kalervo Kummola
  • kaikki

Paljon asioita päässä kääntelevänä henkilönä lopulta alkaa nuilimaan tuo itse vitutus. Tadaaa!!! Se se vasta kivaa onkin. Ihana karuselli ja Pelle von persreikä.

Mutta tuo kuuluu masennukseen. Mikä mulla on myös sellaisena wannabe-asteisena. Vähän normaalia ahdistavampana, paniikkihäiriöllä maustettuna ja ei kovin herkästi päällepäin näkyvänä. Joku vois sanoa, että: ”noh, eihän tuo mittää. Hymyile ja ajattele kivoja juttuja, kyllä se siitä.” Niin. Juuri näin.

(heti vipahti otsasuonessa tollasten ihmisten typeryys… :D)

Tuosta masennuksesta, sen kanssa elämisestä ja sen korjaamisesta on melko monenlaisia käsityksiä jengillä. Joku ei usko koko masennukseen, toisen mielestä se lähtee niks naks pois jos haluaa ja kolmatta aihe ei kiinnosta tai sitä vähätellään (koska masennus on trendituote ja huomion hakuisten laiskojen paskojen tekosyy olla tekemättä mitään).

Omalla kohdallani olen onnekas, koska kykenen toimimaan melko normaalisti, enkä usko, että päivittäisissä kanssakäymisissä sitä edes huomataan. Ja hyvä niin. Monet säästyy niiltä kiusallisilta fiiliksiltä, mitä tulee, kun ei tiedä miten asiaan suhtautua.

Miksi sitten kirjoitan tästä? No, mua nyt veti aihe vituttamaan ja se piti saada kropasta ulos. Enkä ala vetämään mitään pillereitä, kiitos jo etukäteen siitä neuvosta 😀

No niin, ja sitten voidaan siirtyä olohuoneen puolelle katsomaan jääkiekon mm-kisoja.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.