Tajuton. 5 vinkkiä parempaan lukemiseen

Onko sinusta haasteellista löytää aikaa lukemiselle? Haittaako työ, perhe tai muut harrastukset syventämistä ihanaan hömppään? Ei hätää, lue nämä niksit niin voit uppoutua levollisin mielin tarinoiden lumoavaan maailmaan!

1. Jesari

Nyt on vain mielikuvitus rajana! Jesarilla teippaat esimerkiksi itsesi kätevästi varaston kattoon piiloon ja siinä samalla teet teipistä kätevän kirjatelineen! Toinen tehokkaaksi havaittu keino on askarrella jesarista vanha kunnon portti manalaan. Tönit sinne vaan kaikki häiriötekijät, rutistelet teipin roskiin ja avot!

2. Jari Sillanpää

Käy kysymässä Jarilta pari vinkkiä miten paeta todellisuutta ilman kirjaa. Toteuta ohjeita riittävä aika ja kerro tästä mielellään mahdollisimman monelle ja tarjoa apuvälineitä maksua vastaan. Eipä aikaakaan kun sinulla on soma, hiljainen oma pieni lukunurkkaus! Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia liikunnasta tai ruoanlaitosta, ne tulevat kaikki talon puolesta!

3. Ennakoi

Seuraava niksiä varten täytyy tehdä hieman töitä. Mutta usko pois, on se sen arvoistakin! Huom! Toimii vain sähköisten kirjojen kanssa! Tutustu asuinalueesi haudankaivajaan, mielellään rahallisesti. Kerro hänelle tarvitsevasi hautapaikallesi muutamia ”oudohkoja” vaatimuksia.

1. Ohut ilmareikä ja hemmetin pitkä putki.

2. Hautapaikan viereisen puun latvaan kevyt aurinkopaneeli ja siitä johdotus hautaan.

3. Woltin häiskille haudan tarkka osoite

4. Arkun kanteen väliseinä jonka sisään lukulaite, nenäliinoja ja niskatyyny

5. Hätätilanteita varten buranaa ja vaihtosukat

Valmistelujen jälkeen feikkaa kuolemasi. Tähän löytyy ihan googlettamalla hyviä ohjeita, vink vink! Ota hautajaiset ihan rennosti ja panikoi vasta sitten kun arkku alkaa kuumeta. Sut krematoidaan. Ei se mitään. Tuhka toimii hyvänä lannoitteena uusien puiden kasvulle ja siitä kirjailijat saa lisää paperia. Ai niin, mutta tämähän oli vinkki sähkökirjoille.

4. After death

Nyt kun olet kuollut, niin riippuen ihan omasta uskostasi tai uskottomuudestasi, on sinulla useita upeita vaihtoehtoja lukurauhalle! Huom! Mikäli olet vain hävinnyt olemattomuuteen, voit skipata lopun näistä vinkeistä.

1. Luterilainen taivaspaikka.
Tunge pilvenhattaraa korviin ja keskity rauhassa paikan ainoaan elämänkertaan. Toinen vaihtoehto on selata niitä hemmetin painavia kivitauluja palavan pensaan valossa.

2. Islamin paratiisi.
Ei sulla ole aikaa lukea.

3. Buddhalainen reinkarnaatio
Pyri syntymään uudestaan kustannustoimittajana.

4. Perusta ennen kuolemaasi uusi uskonto.
Määrittele sille ”taivaspaikka” ja sinne lukuhuone johon sulla on luonnollisesti yksinoikeus. Muut kuolleet lahkolaiset kirjottaa hiki päässä sulle koko ajan uutta luettavaa.

5. Vale velhoilu

Opiskele velhoksi, kasvata parta ja lukkiudu torniin. Velhoile torni täyteen kirjoja, muuraa ovi umpeen ja istu alas. Lue.

Onko sinulla muita toimivia vinkkejä miten saavuttaa auvoinen lukurauha? Postaa rohkeasti vaan niitä tuohon alhaalla olevaan kommenttikenttään!!

May the books be with you! No, with me!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.